Meny

Forskare möter Filmare hjälper dig att nå ut

Forskare möter Filmare

Forskare möter Filmare är en grupp som jobbar med att förmedla kunskap på ett tilltalande och informativt sätt. Genom det rörliga formatet och i form av filmer har FmF under 10 års tid spridit kunskap om intressanta och spännande områden. Vi hjälper forskare, forskargrupper med att nå ut till en större publik. Vi sprider information och kunskap till en bred allmänhet där vi använder vetenskapen som informationskälla och vill vara platsen där vetenskapen möter berättandet. Med ett drygt 10-tal produktioner som sänts på SVT, TV4 och även använts i undervisningssyfte har vi en gedigen erfarenhet och kunskap inom området.

Se en kortfilm om tidigare produktioner. (Youtube klipp nedan)

Vill du, din forskaregrupp, institution eller annan enhet har hjälp med att förmedla ny och spännande vetenskap. Vi hjälper gärna till med det. Vi har ett väl utbyggt kontaktnät och stor erfarenhet av att jobba med det rörliga mediet. Vi kommer gärna ut och berätter med om vad vi kan bidra med.

2016-04-04
Forskare möter Filmare hjälper dig att nå ut
2015-11-25
Forskarturne 2015